Saturday 25 September 2010

Afacerea Mandura oportunitate

In sfirsit iata afacerea pe care ai asteptat-o indelung:

Afacerea MANDURA O linie - O echipă - O viziune!

Este GRATUIT , castigi prin TOTI care s-au inscris dupa tine, chiar daca nu i-ai adus tu personal in afacere pt ca sistemul este gandit in asa fel incat toti sa castigam ca si comunitate. Cu cat te inregistrezi mai repede, cu atat mai mare poate fi venitul tau, chiar daca tu te-ai inregistrat absolut gratuit.

Cum functioneaza? - Simplu!
SINGURA afacere din lume in care primesti in echipa ta oameni din intreaga lume, si castigi bani de pe urma comenzilor lor!

Afacerea are are un Plan de compensare foarte avantajos prin care se va vinde un suc
natural din 4 fructe. Acum doar va inscrieti gratuit. NU PLATITI NIMIC. NU RISCATI NIMIC.

De asemenea poti cistiga pina la 1000 US $ pe luna lucrind 1-10 ore saptaminal. In perioada de o luna care ne-a mai ramas pana la lansarea oficiala , ne vom concentra sa inscriem cat mai multi distribuitori seriosi .

Afacerea iti aduce bani datorita tuturor membrilor care s-au inregistrat in sistem dupa propria ta inregistrare.
Asa ca fii rapid, este esential ,pentru ca atunci cind citesti aceste rinduri noi membrii se inregistreaza in toata lumea.

De asemenea nu presupune nici o obligatie odata cu inregistrarea, iar datele tale personale nu vor fi NICIODATA divulgate unor terte persoane.

Veti vedea ca daca faceti comanda minima, veti avea de primit mai mult decat platiti, datorita matrixului Liniar, care inscrie toti clientii din intreaga lume in linie unul dupa altul, si asta cu doar cativa inscrisi direct de catre dvs veti putea beneficia de rulajul intregii echipe internationale ce se va forma dupa dvs din acel moment. Astfel veti avea zilnic minim 5 sute de persoane in echipa dvs(internationala). In fiecare minut pierdeti persoane din intreaga lume care se inregistreaza.

Eu deja am in echipa mea proprie peste 100 persoane si peste 10.000 oameni din intreaga lume ,

(in echipa internationala ) fapt ce duce la formarea rapida a unei organizatii solide care va ajuta la beneficiul reciproc al celor inscrisi atat inaintea ta cat si dupa tine.

Cu fiecare zi in care amani inscrierea , pierzi sute de oameni in echipa ta(chiar acum cat citesti aceste randuri oameni se insciu si tu ii pierzi) ... Oameni din lumea intreaga se inscriu dupa mine ,si dupa tine , daca si tu alegi sa te inscrii acum AICI .

Daca nu te descurci sunt pasi de inscriere AICI. Nu rata aceasta sansa de a primi mii de oameni saptamanal in echipa ta si de a benefica de comisioane de pe tot ce consuma ei.

Aceasta sansa nu se va mai repeta , suntem printre primii 200 de persoane din Romania!

Produsul : Un Produs pe baza de suc din 4 fructe exotice , care e foarte concentrat.

Recipientul de 1 Litru ajunge unei persoane adulte cca 2 saptamani .

Cele 4 fructe sunt : Mangosteen , Durian(regele fructelor) , Acay Berry , Blue Berry

Intrati aici pentru detalii :

Vă rugăm să verificaţi acest site, acolo veti gasi toate detaliile afacerii , este la inceput , tot ce trebuie acum sa facem si sa ne concentram este sa ne creem rapid propria echipa si intreaga Romanie va fi dupa noi! De pe urma comenzilor lor vom castiga 25% din rulaj, si suma va fi impartita intre colaboratori, dupa reguli obiective precum echipa perosnala formata , nivelul de cariera , comanda proprie etc , detalii tot pe site .

Daca va descurcati in limba engleza situl pentru a va inscrie gratuit este :

http://sniperbv.mandurarep.com/

Trebuie sa stiti ca trebuie selectat minim comanda de 30 $ , si sa bifati ca sunteti de acord ,(nu veti plati nimic acum) , apoi cand ajungeti la tax id inseamna ca trebuie introdus cnp-ul , iar cand ajungeti la datele bancare si numarul cardului treceti 123456789 si inca o data la fel 123456789 in campul al doilea, pentru a trece mai departe, datele reale le veti trece cand vom incepe sa facem comenzi.

Acum e prelansarea , acum e momentul construirii echipei.

Urmati pasii de AICI la sfarsit va veti alege numele dvs de utilizator si numele pe care il veti folosi pentru promovarea afacerii ex nume.mandurarep.com”

Daca NU va descurcati in limba engleza , va rog sa completati urmatorul formular de inregistrare si va voi inscrie eu imediat si gratuit in echipa mea ! Inscrierile vor fi procesate de mine manual ! Apoi veti primi detaliile si situl dvs oficial !

Am făcut un formular de înregistrare care poate duce cu usurinta la inscrierea de noi clienti si colaboratori / distribuitori.

Utilizeaza site-ul ( daca doresti) şi construieste echipa ta pentru a avea succes în această oportunitate de afaceri unica.Inscrierea pe site-ul in limba romana , nu se poate realiza fara datele sponsorului :

Nume : George Toma ; Mail : toma_george650@yahoo.com

Dupa inscriere, veti primi un e-mail de la companie, in care puteti gasi numele de utilizator, parola , id-ul de client, si alte informatii utile, situl oficial si veti putea avea acces la mai multe detalii . Asta inseamna ca inscrierea dvs s-a realizat cu succes si puteti sa incepeti sa promovati si dvs mai departe, schimband datele de contact , si numele de utilizator .

Castiguri : 2,5 $ de la directi si indirecti (primele 2 nivele sau generatii), si 1,25 $ de la restul echipei pana la 8 generatii, pt fiecare sticla comandata de ei. Totul depinde insa de comanda proprie, cu cat comandati mai mult cu atat aveti acees la castigurile mai mari atat din echipa personala cat si cea internationala ! (ex comandati o sticla catigati de pe 2 generatii , 2 sticle catigat de pe 4 generatii ,etc.)

Cu o echipa de 100 pers , (20 directi si 80 indirecti , puteti castiga 250 $ / luna , plus bani multi din echipa internationala care creste pe zi ce trece cu sute de oameni )

Inca un tip de castig : Tot rulajul echipei internationale se imparte in 25 bucati de cate 1% si cu cat avansezi in cariera cu atat ai acces la mai mute bucati (fonduri de cate 1%) , Acestea , se impart in mod egal intre colaboratorii activi care au si o echipa si care au acelasi nivel , detalii tot pe site : astfel se mai pot castiga niste bani si de la persoane pe care nu le cunoasteti si probabil nu le veti cunoaste niciodata !

Costuri si comisioane :

Un Bidon de suc costa 30 Dolari si transportul inca se negociaza , din primii 3-4 inscrisi activi, veti putea acoperi aceasta cheltuiala si veti avea si o viata sanatoasa ! (Cine va comanda mai mult va lua cu reducere: ex 2 sticle 55 $ , 4 sticle 100 $, 8 sticle 200 $.) Nu mai punem la socoteala si faptul ca in echipa dvs se vor inscrie zilnic 300-400 persoane din intreaga lume de pe urma carora veti primi alti bani sub forma de comisioane, aceasta este intradevar o oportunitate si o sansa unica! ( asta daca sunteti activ si inscrieti si dvs pe altii in afacere, si daca veti cumpara in fiecare luna minim o sticla de suc de fructe natural)!

Inscrierea e gratuita la inscriere trebuie aleasa comanda minima insa nu trebuie platit deocamdata nimic ! La datele bancare trecem provizoriu 12345678 pentru a trece mai departe si pentru a finaliza inscrierea.

Dacă nu înţelegeţi ceva ma contactati si va dau mai multe informatii ! Sunaţi-mă sau scrieti-mi.

Nu ratati aceasta sansa! ESTE REAL SI PROFITABIL.

Inscrieti-va acum !!

Cu cit te inregistrezi mai repede, cu atit mai mare poate fi venitul tau, chiar daca tu te-ai inregistrat
absolut gratuit (dupa inregistrare vezi in meniul my business => view organization lista cu ultimii 100 inscrisi ,in fiecare minut se inscriu din toata lumea dupa tine).

Acum suntem în pre-lansare. Prinde sansa ta şi de a construi echipa ta: trimite reflink personal la toti partenerii, prietenii şi familia. Cele mai multe persoane se alăture echipei tale mai mult venitul tau pasiv va creşte începând cu luna urmatoare.

TV= Toţi membrii din intreaga lume care s-au inregistrat dupa inregistrarea ta. Vei beneficia de Mondial Piscină: 25% din cifra de afaceri internaţionale vor fi plătite în cadrul grupului format dupa tine , si impartit intre cei activi.

GV=Echipa mea = Toţi membrii reflink prin înregistrarea dumneavoastră sau prin intermediul unui reflink a unuia dintre membrii echipei tale . 8 nivele in jos veţi primi comision pentru fiecare sticla comandata de echipa voastra.