Saturday 25 September 2010

Afacerea Mandura Explicatii Conferina On-Line Partea intai

In prezentarea din aceasta seara vom vorbi despre produsele mandura cele ce urmeaza incep prin a prezenta cateva detalii despre una dintre cele mai usoare, placute si profitabile afaceri ale momentului.

Scopul intalnirilor noastra virtual este pentru a da informatia oamenilor noi , de accea va rog si va sugerez sa adiceti cat mai multe personae noi al astfel de intalniri care se organizeaza saptamanal .

Ulterior ei vor oferi la randul lor informatii corecte despre afacere.

Vom avea 2 parti , in prima parte vom vorbi despre Mandura si produsele ei , fructele din componenta lor si necesitatea consumarii lor de catre fiecare dintre noi si veti vedea de ce este important acest lucru si pentru dv.

In partea a doua vom vorbi despre cum putem sa castigam bani sis a facem aceasta afacere si cum puteti si dv sa o faceti si de ce este important momentul in orice afacere si de asemenea ce trebuie sa faceti in continuare pentru a avea success alaturi de noi chiar acum inainte de start.

Lucrul cel mai important in viata este sa stim sa decidem ceea ce este mai important pentru noi.

· Siguranta materiala: Banii nu sunt nici buni nici rai. Depinde doar de noi ce facem cu ei. Cu certitudine insa, banii constituie doar un factor ce contribuie la atingerea fericirii personale.

· Familia fericita: Fericirea in familie poate constitui o comoara imensa in viata noastra personala

· Sanatatea: Este o vorba:“Daca nu exista sanatate, nu exista nimic”. Fara sanatate n-am reusi sa dobandim nimic cu adevarat important pentru noi. Este cel mai important aspect al vietii noastre!

Am vorbit despre aceste aspect pentru ca este bine ca fiecare sa le indeplineasca in egala masura pe fiecare , iar dv consider ca sunteti aici pentru ca sunteti in cautare de ceva , pana la sfarsitul prezentarii si dup ace va voi oferi informatiile necesare sper sa gasiti cel putin o mica parte din ceea ce cautati si firma si afacerea Mandura sa va ajute la indeplinirea dorintelor sau viselor dv .

Afacerea Mandura reprezinta doua aspecte:

  1. Produsele Mandura - perfect dozate, in care cei mai buni specilaisti au adaugat principiile active in concentratii optime, pentru o viata pe deplin sanatoasa;
  2. Un Planul de mk., foarte eficace, asociat acestor produse pentru sanatate.

Vom incepe a vorbi despre produse :

  1. Mandura Beverage
  2. Mandura Trim

Trebuie luate in considerare, insa, si suplimentele alimentare care sunt un ajutor valoros pe care stiinta medicala impreuna cu natura il pot oferi omului modern. Suplimentele alimentare contin substante active extrase din plante (fructe, legume, plante aromate, seminte) indispensabile organismului uman.

Importanta acestor substante active consta in faptul ca ele sunt parte componenta sau catalizeaza diverse sinteze, lanturi metabolice si energetice si constribuie la eliminarea toxinelor si a substantelor nocive.din organismul uman.

Suplimentele alimentare pot fi sub formă de pilule, capsule, tablete sau sub formă lichidă. Aceste suplimente se adaugă unei alimentatii variate, nu o înlocuiesc.

Carcotasii pot spune: “sunt sanatos, ce-mi mai trebuie?”

Insa trebuie sa ii intrebam daca se considera cu adevarat sanatosi si sa priveasca mai atent !

Oare micile dureri de cap, indigestiile, racelile, cariile dentare, sunt semne ale unei sanatati perfecte?

Crezi ca alimentatia inadecvata, aerul poluat, tigarile, cafeaua, alcoolul, lipsa de exercitii fizice, stresul,gandurile negative, nu se vor intoarce niciodata impotriva ta?

De aceea pentru a suplini aceste carente si pentru a preveni anumite dezechilibre din organism, omul modern trebuie sa consume si suplimente alimentare.

Compania Mandura a cautat sa inoveze un produs natural, o noutate absoluta pe piata internationala, care sa ajute sanatatii noastre prin cresterea rezistentei in fata dezechilibrelor si fortificarea organismului.

Compania Mandura iti propune o invetsitie sigura, mult mai ieftina decat majoritatea terapiilor clasice, cu un profit garantat pe termen lung datorat planului de marketing , ce se va masura in calitatea vietii tale si in bani in buzunar .

Afacerea Mandura a pornit din America, cu mare success, in urma cu doi ani, iar pentru ca la nivel mondial, produsele Mandura au prezentat interes , Dl. Casey Yarbrough, proprietarul companiei, a ales sa extinda afacerea si in Europa si Australia - acum pe continentul nostru aflandu-ne intr-o perioada de pre-lansare! Trebuie sa retinem ca pre-lansare inseamna o perioada de timp in care inscrierile sunt deschise pentru lideri si pentru cei interesati , pentru a invata afacerea urmand ca ulterior sa dam drumul comenzilor si afacerii in sine si cei care ne implicam inca de acum sa pornim de la un nivel superior .

Acest lucru este foarte important pentru toti oamenii deschisi si pentru cei care vad o oportunitate in Mandura , deoarece ne putem crea o echipa imensa fara sa investim bani acum, urmand ca, dupa momentul lansarii oficiale de la noi in tara, sa beneficiem la maxim de pe urma comenzilor ce vor urma a fi facute la nivel international, pornind astfel cu un mare avantaj avand déjà echipa formata si instruita din timp .

In secolul 21 s-a studiat si s-a constatat ca persoanele nu mai consuma nici macar 20 % din necesarul de fructe si legume , astfel apar problem mari precum obezitatea , diabetul m tulburari hormonale .

- in Romania, aproximativ 30% din populatie sufera de obezitate;

- 20% este supraponderala;

- numarul copiilor supraponderali, cu 18% mai mare in ultimii zece ani;

- obezitatea este factor de risc in aproximativ 75% din bolile contemporane; un roman din trei este supraponderal- unul din patru este obez; in Romania sunt peste 3,5 milioane de obezi; doar 10% dintre acestia merg la un control medical; numai unu la suta dintre ei sunt inclusi intr-un program national de educatie impotriva obezitatii.

Mandura s-a concentrat asupra acestui fapt si a scos pe piata bautura nutritiva Mandura, Mandura Beverage, care vine in ajutorul celor spuse anterior!

Acolo unde exista obezitate confirmata medical, iar persoanele sunt in evidenta medicilor, se recomanda colaborarea cu medicul curant! In acest caz produsul ajuta la micsorarea dezechilibrelor din organism.

Luam decizia sa completam alimentatia cu substante nutritive insa oferta pe piata exista din belsug sub forma de pilule, capsule, tablete, shake-uri sau sub formă lichidă. Ce sa alegem ? forma lichida a unui supliment alimentar este mult mai avantajoasa pt ca :

- este usor si placut de consumat ,

- Copiii il beau cu placere spre deosebire de inghitirea de tablete

- substantele nutritive se asimileaza mai bine.

Produsul Mandura Beverage este fabricat din 4 fructe care se afla intre primele 10 fructe in lume care au in compozitie cei mai multi antioxidanti si cei mai puternici cunoscuti pana acum de oameni !

Primul fruct este DURIAN

Cunoscut si respectat in sud-estul Asiei ca “Regele fructelor”, emană un miros puternic, mai ales noaptea.

Este o plantă originară din Malaezia, Indonezia, India, Tailanda şi se cultivă pentru comercializarea fructului în aproape toate ţările din sud-estul Asiei.

Fructul este , cu o coajă dură, acoperită cu spini. Este delicious la gust si se consumă proaspăt sau în diverse preparate. Fructele, frunzele şi rădăcina de durian au proprietăţi curative (antifebrile, cicatrizante).

Budha l-a declarat “fructul fericirii” pentru ca are in componenta serotonina, substanta care raspunde de starea generala si da sentimentul de fericire ! Datorita faptului ca contine peste 200 flavonoide este folosit si in industria faramaceutica. Dar mirosul este respingător, fiind interzis în unele ţări în spaţii publice. Foarte săţios datorită conţinutului mare de carbohidraţi, durianul este considerat o mîncare în sine. Fructul conţine vitamina C, potasiu, apă, e o mare sursă de glucide si dupa cum vedeti are un spectru larg.

Consumul de DURIAN reface energia vitala Qi, imbunatateste energia poztiva yang. Pentru a echilibra energia in organism cea mai buna solutie este sa se consume impreuna cu mangostan, puternic yin, realizand astfel un echilibru energetic optim - ceea ce produsul nostrum, Mandura Beverage a si realizat.

Al doilea fruct , MANGOSTANUL (Regina fructelor)

Suplimentul natural ideal capabil sa previna sau sa lupte cu boala trebuie sa indeplineasca aceste doua conditii : sa fie un puternic antioxidant si un antiinflamator natural, in acelasi timp.

MANGOSTAN-ul contine cel mai puternic antiinflamator natural cunoscut pana acum. De sute si sute de ani, acest fruct minunat a fost folosit ca si remediu naturist in medicina populara din Malaezia, iar in Filipine, Tailanda si China ca si antimicrobian, diuretic si purgative. Nici un effect advers nu a fost asociat cu ingestia fructului sau cu extractul din fruct. Mangostan este unul dintre cele mai cunoscute fructe tropicale, fiind pe placul tuturor datorita calitatii, culorii, formei si aromei. Fructul are diametrul de 2-3cm. Coaja rosie-purpurie a fructului acopera pulpa, care este segmentata ca a unei portocale. Pulpa alba, moale si suculenta este dulce si aromata, avand un continut mare de glucide, dar este saraca in vitamin si minerale. In ultimii 30 de ani, oamenii de stiinta din intreaga lume au studiat acest fruct si au stabilit motivele pentru care poate ajuta in lupta cu bolile si chiar in redobandirea sanatatii. Fructul intreg de mangostan, miezul si coaja, contine peste 40 de substante nutritive active numite Xanthone.

Studii recente au demonstarat ca xantonele din mangostana prezinta proprietati antibacteriene, antifungice si antiinflamatorii superioare.

XANTHONELE - Factorul cheie in lupta impotriva inflamatiilor - substante extreme de puternic antioxindante

Firma Mandura a ales ca in component siropului sa puna extracte din cela mai importante fructe rege din lume , de aceea si Mangostanul are un spectru foarte larg , cine este interest ii pot furniza la cerere si alte informatii despre fructe .

Sucul de mangostan este un supliment natural si nu un medicament, si nimeni nu poate garanta ca el va vindeca , trata sau preveni orice conditii sau simptome. Xantonele lucreaza la nivelul ADN-ului care este specific fiecarei persoane. De aceea si rezultatele variaza.

Al treilea fruct este ACAI Berry - Printul Fructelor

Fructul acai berry este un fruct de dimensiunea unui bob de strugure, putin mai mare decat o afina; el creste in Padurile Amazoniene din Brazilia. Bastinasii din aceste zone folosesc acest fruct ca element esential in regimul lor de sute de ani si ca ajutor medicamentos pentru afectiuni ale pielii şi ale aparatului digestiv. Pulpa fructului acai este doar 10% din toata boaba de acai berry. Restul este format din saminta.

Fructele Acai Berry contin la fel de multa proteina ca si un ou. Aceste boabe de acai contin o cantitate foarte mare de antioxidanti, iar continutul foarte ridicat de fibre ajuta la buna functionare a organismului si poate detoxifia colonul. De asemenea, are de 10 ori mai multe vitamine si antioxidanti decat strugurii si de 2 ori mai multe decat afinele. Consumul de acai ne ajuta sa ne pastram inima sanatoasa, fructul fiind o buna sursa de antocianine, compusi ce se afla si in vinul rosu..

Puterea Acai

In termeni simpli, acai berry te poate ajuta la urmatoarele:

- Fortifica Sistemul Imunitar

- Arde Grasimea si Ajuta la Slabire

- Imbunatateste Digestia

- Mareste Energia si Rezistenta la Effort

- Incetineste Imbatranirea si Reduce Inflamatiile

- Intareste oasele

- Intervine in regenerarea si infrumusetarea pielii

- Este energizant, refacand depozitele energetice ale ficatului.

- Reduce aparitia varicelor

Gustul Acai

Fructele acai berry au un gust care se poate descrie ca un amestec delicios de coacaze si ciocolata.

In cazurile in care fructele se folosesc in curele de slabit, nu se simte epuizarea in urma curei.

Al Patrulea fruct : slide 6

Blueberry : (Numit si afinul negru ) (Printesa fructelor )

Afinul este un arbust de talie mica, ce se dezvolta pana la 30-50 cm inaltime si care poate fi intalnit in zonele montane, pe pasunile alpine sau locuri stancoase, pana la 2500 m inaltime.

Afinul este folosit de secole pentru efectele terapeutice pe care le are asupra sanatatii noastre. Fructele acestui arbust, afinele si frunzele sunt cele mai folosite parti ale plantei in medicina naturista.

Afinele contin flavonoide, antocianine si glucochinina, care ajuta la prevenirea sau tratarea afectiunilor vasculare sau problemelor sanguine precum venele inflamate (varicele), tromboza venoasa, angina, fragilitatea capilarelor etc.

Afinele mai sunt recomandate de medicii naturisti in prevenirea si tratarea gastritei si a ulcerului peptic.

Ceaiurile de afine ajuta si la vindecarea diferitelor afectiuni ale stomacului si la calmarea problemelor tractului digestiv. Acest fapt se datoreaza taninilor din afine, care mai ajuta si la vindecarea mai rapida a leziunilor sau la reducerea inflamatiilor de la nivelul laringelui in cazul gripei, racelii sau diferitelor tipuri de alergii.

Efectele antioxidante ale vitaminelor si celorlalti compusi nutritivi din afine, protejeaza impotriva oxidarii celulelor care ar putea provoca pierderi de memorie asociate cu varsta inaintata si disfunctii cognitive, cum ar fi in cazul maladiei Alzheimer..

Cunoscand atatea date despre cele 4 fructe exotice ce compun sucul nutritiv Mandura Beverage, ne putem cu usurinta da seama ce efecte sporite au aceste fructe impreuna. Pe langa acestea, gustul sucului este foarte placut, culoarea si textura fiind aspectuoase. Nu contine conservanti chimici. Este imbuteliat cu o tehnologie superioara de ultima generatie, intr-un recipient in conditii aseptice LA RECE .

Produsul a obtinut licenta atat in America cat si in EUROPA. Compania are laborator modern unde este analizat produsul propriu .

O solutie Usoara Si Convenabila … Creaza o oportunitate incredibila si o sansa unica !

Firma a mai elaborat inca un produs care are deasemenea licenta, este testat clinic si se numeste Mandura TRIM. Este un produs nou fabricat de compania Mandura in ianuarie 2010.

Mandura trim este un produs 100 % natural pe baza de plante , care ne poate ajuta sa slabim (unde e cazul ) si sa ne mentinem greutatea dupa o anumita varsta .

Acest produs are efecte considerabile in scaderea greutatii si nu are efecte secundare.

S-a dovedit deja eficacitatea produsului in scaderea circumferintei prin arderea grasimii muschilor fesieri, coapsei, abdomenului prin franarea producerii leptinei (hormon raspunzator de cresterea greutatii ).

Un flacon contine 28 tablete, efectul observandu-se imediat dupa consumul unei tablete impreuna cu sucul Mandura.

Cine doreste sa slabeasca mult mai repede, poate mari treptat doza !

Misiune Mandura: KIDS against Hunger!

Misiunea Pe Care Si-a Propus-o Firma Este Ca Dupa Fiecare Produs Vandut Sa Sprijine Un Copil Suferind De Foame Exact in tara unde va fi consumat produsul.

Ex: Cumparam 1000 flacoane pe luna, Rezulta 1000 mese calde pentru copiii Saraci Din Romania!

Inainte De Toate putem sa-i Ajutam Si Pe ceilalti de langa noi !

Deviza firmei este :

Cresterea calitatii vietii persoanelor si familiilor din intreaga lume , ajutandu-se unii pe altii si furnizarea produselor superioare si nutritionale , si oferirea unei oportunitati de recompensare financiara substantiala!

Dupa cum vedeti , am accentuat cuvintele " din intreaga lume" deoarece aceasta afacere ne ofera acum posibilitatea sa castigam un venit suplimentar indiferent undene aflam !

Consumatorul introduce vitamine in organism, si bani in buzunar !

Mandura ne reintoarce in Natura !

Important este sa facem cunoscut produsul celor din jurul nostru !

Daca cinva e interesat de ceea ce a auzit , trebuie sa urmareasca prezentarea in continuare , sa se inscrie gratuit si dupa ce a inteles afacerea , sa arate si altora ! Cu siguranta nu va regret pentru ca acum formam liderii