Saturday 25 September 2010

Afacerea Mandura oportunitate unica in lume si in Romania

In momentele in care cititi aceste randuri, pierdeti persoane ce ari putea fi in echipa Dv din toata lumea !!!

Succesul vine din succesul celorlalti. Puteti ajuta pe altii sa aiba succes prin afacerile MLM. Va rog sa studiati aceasta oportunitate si sa decideti. Faceti efortul de a studia pana la capat ! , vei vedea pe parcursul pagii de ce ………..>>>

Este vorba despre faptul ca in acest moment caut niste persoane dornice de a face o schimbare pozitiva in viata lor , persoane dornice sa castige mai mult timp , mai multi bani si deasemenea o sanatate mai buna! Timpul meu ca si al tau este limitat asa ca am sa trec foarte repede la subiect :

Oportunitatea este faptul ca in acest moment ne aflam printre primele persoane privilegiate care afla despre aceasta afacere in Europa, (fiind in prelansare).

Momentul este important! Toti cei care se vor inscrie vor fi dupa noi si vom castiga bani !

Afacerea MANDURA O linie - O echipă - O viziune!

SCURTA DESCRIERE

O afacere care este in prelansare in Europa si care se extinde exploziv in toata lumea, datorita unui Plan de Compensare incredibil, prin care se comercializeaza un suc foarte concentrat, natural fara conservanti, cu proprietati terapeutice produs din 4 fructe exotice (Mangosteen , Durian , Acay Berry, Blue Berry ) si un produs pentru slabit foarte eficient.

DEOARECE FIECARE MINUT CONTEAZA SI NU RISCATI NIMIC VA OFER DE LA INCEPUT LINKUL DE INREGISTRARE :

LINK PENTRU A VEDEA PREZENTARE IN LIMBA ROMANA:

http://mandura.xhost.ro/

MOTIVELE EXTINDERII EXPLOZIVE:

MATRICEA LINIARA FORTATA - toti clientii din intreaga lume care se inregistreaza dupa secunda in care v-ati inregistrat dvs sunt in echipa dvs si veti primi comision din comenzile lor! De aceea fiecare doreste sa se inregistreze cat mai repede pentru a-si ocupa pozitia din sistem!

CONTEAZA MINUTUL SI SECUNDA. IN TIMP CE CITESTI ACEST MESAJ PIERZI CLIENTI.

Cu cat te inscrii mai repede iti ocupi pozitia in sistemul international.

INREGISTRAREA ESTE GRATUITA Acum doar va inscrieti GRATUIT. NU PLATITI NIMIC. NU RISCATI NIMIC. In momentul in care se da drumul si in Romania veti putea incepe afacerea dvs de la achizitionarea unui singur flacon (aprox 30 euro). Intre timp veti avea mii de persoane in echipa internationala.

INREGISTRARILE SE FAC ON-LINE - Afacerea este pregatita sa fie recomandata rapid si usor pe internet. Acest mod de inregistrare determina cresterea rapida a echipei dvs, datorita puterii internetului.

SINGURA afacere din lume in care primesti in echipa ta oameni din intreaga lume, si castigi bani de pe urma comenzilor lor! Este GRATUIT , castigi prin TOTI care s-au inscris dupa tine, chiar daca nu i-ai adus tu personal in afacere pt ca sistemul este gandit in asa fel incat toti sa castigam ca si comunitate. Cu cat te inregistrezi mai repede, cu atat mai mare poate fi venitul tau, chiar daca tu te-ai inregistrat absolut gratuit.

Afacerea iti aduce bani datorita tuturor membrilor care s-au inregistrat in sistem dupa propria ta inregistrare. Asa ca fii rapid, este esential ,pentru ca atunci cind citesti aceste rinduri noi membrii se inregistreaza in toata lumea. De asemenea nu presupune nici o obligatie odata cu inregistrarea, iar datele tale personale nu vor fi NICIODATA divulgate unor terte persoane. Oameni din lumea intreaga se inscriu dupa mine ,si dupa tine , daca alegi sa te inscrii acum AICI sau AICI !

Intrati AICI sau AICI pentru detalii!

Intra pe http://mandura.xhost.ro/ sau

http://mandura.fnhost.org/

CASTIG DIN COMENZILE ECHIPEI PE 8 GENERATII IN ADANCIME Multe Planuri de Compensare prevad comisioane de la 1, 2, 3 generatii, Sa vedem o diferenta la o comanda de 1 flacon/luna.

Generatia 1 3 x $2,5 = $7,50 / luna

Generatia 2 9 x $2,5 = $22,50 / luna

Generatia 3 27 x $1,5 = $40,50 / luna

Generatia 4 81 x $1,5 = $121,50 / luna

.Generatia 5 243 x $1,5 = $364,50 / luna

.Generatia 6 729 x $1,5 = $1093,50 / luna

.Generatia 7 2187 x $1,5 = $3280.50 / luna

Generatia 8 6561 x $1,5 = $9841,50 / luna

Total = $14 772 / luna

AFACEREA ESTE IN PRELANSARE Doar in America si Australia sistemul este activ! In Europa se construiesc echipele, se cauta liderii si in scurt timp se va lansa oficial, in functie de dinamica fiecarei tari. Prima tara din Europa - Ungaria a pornit in 19 iulie (de noi depinde pornirea in august-septembrie). Avand in vedere ca veti castiga din rulajul celor inregistrati dupa dvs din intreaga lume momentul inregistrarii nu trebuie intarziat, In fiecare zi pierdeti aprox 300 de persoane din echipa ta.

FIRMA IMPARTE 20% DIN RULAJ IN INTREAGA COMUNITATE INTERNATIONALA DE CLIENTI ( Grup TV). Cele 20 de procente din rulajul international se imparat la cele 20 de trepte de cariera. Pe masura ce rulajul pe 8 generatii al echipei proprii (Grup GV) creste, veti avansa pe o treapta superioara de cariera, si veti imparti procentul de 1% din rulaj aferent nivelului respectiv cu clientii din intreaga lume care se afla pe acea treapta. Pe masura ce avansati in aceste niveluri primiti primiti si comisioanele nivelurilor inferioare.

DACA NU FACETI NICI O COMANDA MINIMA TIMP DE 3 LUNI sunteti automat exclus din sistem fara riscuri, dar pierdeti pozitia internationala pe care sponsorul dvs o poate oferi altei persoane nou inregistrate. Oricum nu ati riscat nimic.

ACUM ESTE PRELANSAREA. ACUM ESTE MOMENTUL CONSTRUIRII ECHIPEI ! INVESTITIA ESTE MICA - COMANDA MINIMA aprox 30 EURO - SI SE POATE ADAPTA IN FUNCTIE DE CASTIGUL GENERAT DE ECHIPA, PENTRU A CASTIGA MAI MULT.

PRODUSELE - SUNT FOARTE BUNE - SIGUR NE VOR CONVINGE

Cateva detalii pentru inregistrare:

Dupa inscriere, veti primi un e-mail de la companie, in care puteti gasi numele de utilizator, parola, id-ul de client, IBO. Asta inseamna ca inscrierea dvs s-a realizat cu succes si puteti sa incepeti sa promovati si dvs mai departe.

INREGISTRAREA ESTE GRATUITA Acum doar va inscrieti GRATUIT. NU PLATITI NIMIC. NU RISCATI NIMIC. la inscriere trebuie aleasa comanda minima insa nu trebuie platit deocamdata nimic ! La datele bancare trecem provizoriu 12345678 pentru a trece mai departe si a finaliza inscrierea . In momentul in care se da drumul si in Romania veti putea incepe afacerea dvs de la achizitionarea unui singur flacon (aprox 30 euro). Intre timp veti avea mii de persoane in echipa internationala.

INREGISTRARILE SE FAC ON-LINE - Afacerea este pregatita sa fie recomandata rapid si usor pe internet cu ajutorul linkului de inregistrare. Acest mod de inregistrare determina cresterea rapida a echipei dvs, datorita puterii internetului. Poti lucra comod de acasa, ai nevoie de calculator si legatura internet.
Nu necesita cunostinte speciale, totul se poate invata usor pe parcurs. Unde nici aceste conditii nu sunt indeplinite, nu uitati ca sunteti intr-o afarere de echipa - sponsorii dvs va vor ajuta.

Daca nu va descurcati cu inregistrarea ne auzim pe e-mail sau la telefon.

IN CAZUL CA DORITI SA DEVENITI Independent Business Owner IBO - altfel spus sa incepeti Mica dvs afacere independenta si usoara folositi acest link si urmati pasii de inregistrare :

http://mandura.xhost.ro/inscriere.html

http://mandura.fnhost.org/inscriere.html

George Ştefan TOMA

Mobile: +40 726 75 22 88 ;
+40 771 45 73 96
Fax : +40 368 81 85 32
MANDURA Romania Leader

PS : Tineti cont de faptul ca afacerile MLM sunt cele mai serioase afaceri, sunt afaceri la cheie, cu contabilitatea, logistica, productia, cercetarea, etc. asigurate, in care oricine poate reusi, fara facultati sau masterate, fara munca de o viata, sau investitie de mii de euro, oameni simplii de orice varsta, dar cu mintea deschisa, ajung la castiguri de mii, sute de mii si chiar milioane de euro, in doar cativa ani in timp ce altii lucreaza zeci de ani si raman fara pensie. Aceste afaceri se lasa mostenire. Aceste afaceri contituie ramura economiei care a dat cei mai multi milionari in dolari, pentru ca aici cresterea castigului seface in progresie aritmetica.

Este timpul ca si noi romanii sa ne trezim si sa ne unim pentru a castiga impreuna. Sunt sute de milioane de euro pe care le pierdem din cauza lenei de a studia o afacere, sau din cauza invidiei de a nu castiga sponsorul pe urma noastra, fara sa ne gandim ca datorita lui si noi putem castiga, fara sa ne gandim la ce pierdem noi, cu o astfel de atitudine.

In aceste afaceri munca este RECOMANDAREA. Recomandarea se face pentru ceva bun, calitativ, avantajos, in care crezi. Pentru a crede trebuie sa studiezi, sa intelegi. Atat trebuie sa studiezi in aceste afaceri, nu facultati sau masterate. Azi va propun o munca simpla de la calculator si va cer cateva minute pentru a citi acest e-mail in intregime si sa aveti o atitudine , o gandire deschisa.