Saturday 25 September 2010

Bine ati venit la prezentarea afacerii Mandura

Bine ati venit la prezentarea afacerii Mandura

Este o firma care porneste din America unde functioneaza cu succes de doi ani. Mandura i-si deschide portile spre Europa în 29 de tari, printre care si Romania. In urmatoarele zile se deschide piata in 6 tari care au cele mai multe pre-registrari. Ungaria a obtinut primul loc,urmata de Germania, Italia, Spania, Australia, Noua Zeelanda aici oameni au recunoscut o posibilitate fara precedent, au actionat rapid.Si in Romania sint registrari din ce in ce mai multe, in diferite zone ale tarii, Oradea, Brasov, Salonta, in zona Moldovei, chiar si in Bucuresti, etc. In urmatoarele saptamini se asteapta o crestere mare a registrarilor si in Romania.In perioada de preregistrare poti testa afacerea gratis, adica plata produselor se va face doar in momentul in care va porni in direct afacerea.Team-ul international creste zilnic cu sute de registrari, chiar daca nu faci nimic in afacere, dar pentru a beneficia de comisioane ai nevoie sa-ti construiesti si propria echipa
Vei beneficia de comisioane si din grupul international, mai mult, din totalul realizarii firmei, deci si dupa cei inregistrati inaintea ta in toata lumea. Daca esti ager, daca intelegi forma noua a afacerii, nu ezita! Pina la pornirea in direct, poti sa-ti construiesti o echipa enorma, dupa care si comisioanele vor fi pe masura.Poti lucra comod de acasa, ai nevoie de calculator si legatura internet.
Nu necesita cunostinte speciale, totul se poate invata usor pe parcurs.
Mandura comercializeaza un supliment nutritiv ,o bautura complet naturala obtinuta din 4 fructe exotice fara conservanti artificiali care ajuta la mentinerea starii generale de sanatate.Vanzarea produselor Mandura se face printr-un sistem revolutionar de multi level marketing . Acest sistem revolutionar in istoria MLM este denumit STRAIGHT LINE FORCED MATRIX, sau mai bine zis Matricea intr-o singura linie, matricea dreapta.Acest sistem nu gestioneaza noile inscrieri cu clasicul sistem matrice, ci in Linie Dreapta..
Inseamna ca toti cei care se inscriu dupa tine , vor fi plasati sub tine si vor forma , organizatia
ta internationala .
Asta iti permite marirea retelei tale, in mod automat, cu circa 500 de inscrieri in medie pe zi. In panelul tau de control ( bakoffice ), dupa inscriere , poti vedea aceasta crestere colosala .
Este singura afacere din lume in care primesti in echipa ta oameni din intreaga lume fara sa-i cunosti tu personal, sau mai bine zis fara sa-i aduci tu in organizatie.
Este unica prin forma constructiei, si prin strategia comisioanelor care sint de-a dreptul provocatoare.