Saturday 25 September 2010

Afacerea Mandura oportunitate unica in lume si in Romania

Afacerea MANDURA O linie - O echipă - O viziune!

Vreau sa-ti arat o afacere care porneste din America cuprinde 29 tari din Europa, si se dezvolta rapid. Trece ca o vijelie prin tarile Europei. Este o afacere deosebita, uniliniara, sistem de comisioane Unilevel. Deci si dintr-o singura linie poti cistiga enorm! In ultimii 20 de ani n-a mai fost asa ceva. Dupa inregistrare toti cei se inregistreaza dupa tine din toata lumea vor fi in echipa ta !


In Ungaria afacerile ocupa un loc important in viata oamenilor, asa ca din cele 29 tari au reusit sa fie pe primul loc in ce priveste inregistrarile. Si de aceea au adus afacerea si in Romania , daca esti interesat in afaceri, vei observa pe loc aceasta posibilitate enorma, accesibila tuturor celor ce au teluri, vise si sint dispusi sa lucreze pentru propriile vise. Daca ti-am trezit interesul te rog ia legatura cu mine!


Caut colaboratori pentru a tine prezentare saptamanala si pentru a face materiale in limba romana.


De ce Mandura? Din moment ce sint o gramada de alte posibilitati…

Deoarece această afacere va reforma fundamental piaţa Network Marketingului!


Este unica prin forma constructiei , si prin strategia comisioanelor care sint de-a dreptul provocatoare. Este o firma care porneste din America unde functioneaza cu succes de doi ani. Mandura isi dschide portile spre Europa în 29 de tari !( printre care si Romania).

In urmatoarele zile se deschide piata in 6 tari care au cele mai multe pre-inregistrari.

Ungaria a obtinut primul loc,urmata de Germania, Italia, Spania, Australia, Noua Zeelanda.

Aaici oameni au recunoscut o posibilitate fara precedent, au actionat rapid.

Si in Romania sint registrari din ce in ce mai multe, in diferite zone ale tarii, Oradea, Brasov, chiar si in Bucuresti, etc. In urmatoarele saptamini se asteapta o crestere mare a inregistrarilor si in Romania !


In perioada de preregistrare poti testa afacerea gratis, adica plata produselor se va face doar in momentul in care va porni in direct afacerea.

Team-ul international creste zilnic cu sute de registrari, chiar daca nu faci nimic in afacere, dar pentru a beneficia de comisioane ai nevoie sa-ti construiesti si propriul team.
1. Afacerea are doua produse unice in lume

-un produs din patru fructe exotice recoltate din patru zone ale lumii, cu un conţinut
de antioxidant foarte ridicat, extraordinar de necesar pentru pastrarea sanatatii, mai mult, pentru preintimpinarea mai multor boli.


Un suc de fructe concentrat cu gust foarte placut, produs fara adaos de conservant,ambalate in recipiente aseptice.

- si un al doilea produs, mandura trim, sub forma de pastile optim pentru cura de slabire, fara diete, fara actiuni secundare, exclude efectul jo-jo , deci fara riscul de a aduna din nou kilogramele nedorite.


2. Firma face acte de caritate, adica dupa fiecare produs vindut in tara unde s-a vindut produsul, asigura o masa pentru un copil flamind.
Daca tu cumperi un flacon de juce, sau o cutie de pastile asiguri masa unui copil flamind!

3. Din prima zi vei avea o afacere mondiala.

4. Constructie unilineara, toti cei ce se inregistreaza dupa tine din toata lumea vor fi in team-ul tau, indiferent cine l-a adus in afacere. Eu am deja 15.000 persoane dupa mine din intreaga lume . Se dezvolta foarte rapid, 5-600 de inregistrari pe zi.

Sunt 20 pozitii de cariera.
Vei beneficia de comisioane si din grupul international, mai mult, din totalul realizarii firmei, deci si dupa cei inregistrati inaintea ta.

Daca esti ager, daca intelegi forma noua a afacerii, nu ezita! Pina la pornirea in direct, poti sa-ti construiesti o echipa enorma, dupa care si comisioanele vor fi pe masura.

Poti lucra comod de acasa, ai nevoie de calculator si legatura internet.
Nu necesita cunostinte speciale, totul se poate invata usor pe parcurs.

http://sniperbv.mandurarep.com click pentru inscriere , urmeaza pasii iar daca nu te descurci

intra pe http://mandura.xhost.ro/ si vei avea acces la toate detaliile si informatiile de care ai nevoie in acest moment.


Iti dau tot ajutorul de care ai nevoie!

O singură linie. O echipă. O viziune pentru a-ti schimba viaţa.