Saturday 25 September 2010

Afacerea Mandura Explicatii site si birou virtual mandura backoffice

Buna ziua ,

In cele ce urmeaza am sa va explic pe cat posibil fiecare aspect al sitului MANDURA , pentru a va familariza cu biroul personal virtual si cu fiecare meniu .

Click pe http://mandurabackoffice.com/login.php

Introduceti userul si parola primite la inregistrare ,

De cele mai multe ori va fi de forma numelui dvs si parola 123456

Acum ca ati intrat in biroul personal aveti mai multe optiuni , si va voi explica in detaliu ce insemna fiecare din ele .

Primul buton :

Home = Acasa

Aici se poate vedea nivelul la care ati ajuns , si mai jos aveti cativa indicatori in tabele :

Click pe sageata din dreapta sus a tabelelor din aceasta pagina pentru a vedea detaliile .

QV - Qualifying volume ( volum personal de calificare ) - inseamna volumul comenzii personale , a fiecaruia , aceasta comanda , se contabilizeaza in puncte , care influenteaza in mod direct si comisioanele pe care le aveti de primit , exemplu : daca comandati o sticla , aveti 30 QV , si castigati comisioane de pe 2 generatii ; Daca comandati 2 sticle aveti 55 QV si castigati comisioane de pe 4 generatii , 4 sticle - 6 generatii ; 8 sticle - 8 generatii .

GV - Group Volume (Volum de grup ) - inseamna volumul comenzilor pe care le realizati dvs cu grupul de distribuitori creat , este volumul ce se genereaza cu echipa dvs personala , pe care o creati in mod activ .

Punctele GV influenteaza in mod direct comisioanele si anume nivelul de cariera la care va alfati in acel moment . (sunt in stransa legatura si cu punctele TV )

Comision de la indirecti 2.5 $ / flacon comandat de echipa indirecta
Comision de la restul clientilor, in-in-in...directi si asa mai departe pana la 8 generatii va va aduce un comision de 1.25 $ / flacon comandat de acestia.

Sa luom si un exemplu : aveti 5 directi care comanda doar o singura sticla de suc si fiecare inscrie cate 5 persoane , apoi toata lumea face la fel dand informatia mai departe fiecare la 5 persoane , reiese urmatoarea structura si urmatorul calcul :

5 directi genratia 1 -> 12.5 $
25 indirecti generatia 2 -> 62.5 $
125 in-indirecti generatia 3 -> 156.25 $
625 in...directi generatia 4 -> 781.25 $
3125 in.....directi generatia 5 -> 3906.25
15625 in.....directi generatia 6 -> 19531.25 $
78125 in......directi generatia 7 -> 97656.25 $
390625 in.......directi generatia 8 -> 488285.25 $

TV - Team Volume (Volum de Echipa Internationala)

La inscriere esti plasat intr-o matrice liniara fortata , si toti oamenii ce se vor inscrie ulterior vor fi dupa tine si dupa toti cei deja existenti indiferent cine pe cine a invitat in afacere . (o singura linie)

Acesti oameni din echipa internationala ce se vor inscrie dupa tine , vor si pus in mod automat in echipa ta, si se vor numara la volumul realizat de echipa internationala ! Ei, vor genera rulaje lunare de sute de mii de dolari, poate chiar milioane in timp.

Acest rulaj pe care comapania il realizeaza va fi redistribuit catre colaboratori sub forma a 25 de fonduri colective de cate 1%. Ele corespund nivelurilor de cariera pe care fiecare colaborator le poate avea si le poate obtine in timp .

Aceste bucati reprezinta un fond comun (pool) pe care il impart in mod egal persoanele ce se afla in sistem , in functie de nivelul de cariera la care se alfa , astfel o persoana care este la inceput , va imparti putini bani cu multi oameni , pe cand o persoana care a ajuns sa avanseze pe pozitii superioare , va imparti in acelasi timp mai multe fonduri de cate 1 procent cu din ce in ce mai putini oameni.

(exemplu estimativ de calcul):

Rulajul total al companiei este de 10.000.000 $ , In planul de marketing se afla 25 de trepte pe care poti ajunge in timp , prin urmare 25 de fonduri de cate 1procent , pe exemplu de mai sus, in fiecare fond se afla 100.000 $ . In functie de nivelul de cariera (treapta sau pozitia) la care ai promovat la un anumit moment dat, vei avea acces la atatea fonduri de 1 % cate ii corespund nivelului tau : daca esti la nivelul al treilea ai acces simultan la 3 fonduri , daca esti la nivelul 8 , ai acces simultan la 8 fonduri . Aceste fonduri sunt impartite in mod egal intre distribuitorii din toata lumea care au acelasi nivel ca si tine.(de ex imparti 100.000 $ cu 50.000 persoane la nivelul 1 si in acelasi timp 100.000 $ cu mai putini oameni , corespunzator nivelurilor superioare) Cu cat urci in cariera cu atat vei avea de impartit mai multi bani cu mai putini oameni, asa ca nu mai sta pe ganduri si actioneaza ACUM !

Oare cat inseamna 1 % dintr-un milion de dolari impartiti la cativa zeci de oameni ? In echipa dvs se vor inscrie zilnic 400-500 persoane din intreaga lume de pe urma carora veti primi bani sub forma de comisioane, Acest avantaj este in stransa legatura cu QV si GV , de aceea , este bine sa va preocupati sa aveti facuta comanda minima in fiecare luna si sa aveti si o echipa personala proprie . De aceea ,nu mai incape indoiala ca afacerea este un lucru cat se poate de bun si vom beneficia la maximum pentru ca am ales sa ne implicam in aceasta oportunitate .

Unde imi vad echipa proprie GV ?

Pentru a vedea echipa directa apasati pe https://www.mandurabackoffice.com/images/hollow_row_left.gif1st Generation , echipa indirecta pe 2nd Generation in indirectii pe 3rd Generation samd , pentru a vedea echipa formata de persoanele inscrise de dvs , dati lcick pe numarul ibo (codul de client ) al persoanei careia doriti sa ii vizualizai echipa , si puteti sa vedeti toate informatiile .

Al doilea Buton este :

My Account (contul meu )

Primul meniu Edit information este pentru a va schimba datele personale , pentru a schimba ceva , intrati pe edit information , si dupa ce ati scris modificarea apasati “ Save “

Al doilea meniul este billing information ( informatii despre facutare)

Acest meniu se foloseste cand vom actualiza datele cardului si adresa .

Al treilea meniu este Update Autoship (Actualizeaza comanda automata )

Acest meniu se foloseste cand dorim sa ne schimbam preferinta pentru comanda , atunci cand dorim sa comandam mai mult sau mai putin , oricand putem schimba comanda automata din acest meniu.

Al patrulea meniu Deposit information se va folosi pentru a vedea statusul banilor pe care i-am depus fie de pe card fie din virament bancar (cand va veni momentul )

Al cincilea meniu Order History - istoria comenzilor , detalii despre ce am comandat in trecut .

Al treilea buton :

MY BUSINESS :

Primul meniu Comission history - istoria comisioanelor , daca dam pe el , putem vedea intreaga noasta echipa cu numarul de id (ibo) cat si comanda facuta de fiecare , si alte informatii utile precum adresa de e-mail etc .

Al doilea meniu View Organization - este butonul ce va va placea poate cel mai mult dupa butonul cu comisioanele deoarece aici se vede echipa dvs internationala (TV) care creste de la sine pe zi ce trece cu sute de oameni care se alatura afacerii si inplicit echipei dvs ! Castigurile sunt explicate pe site in detaliu .

Al treilea meniu Compensation plan va arata planul de compensare al afacerii explicat in detaliu in liba engleza , plan ce va poate ajuta bineinteles ca sa intelegeti mai bine cum funtioneaza aceasta afacere , cum se primesc banii si multe alte detalii .

Al Patrulea Buton :

MY WEBSITE

Primul meniu Upgrade order puteti plati pentru un site de promovare in engleza gata facut de firma cu care puteti usor sa inscrieti alte persoane , insa acum inca nu e momentul . mai multe detalii veti primi ulterior .

Al doilea meniu My Link este linkul dvs personal pe care il veti folosi ori de cate ori veti dori sa faceti o inscriere .

Se va deschide intr-o noua fereastra si veti putea foarte usor sa urmati pasii pe care i-am explicat intr-un alt material pentru a putea sa inscrieti persoana respectiva la dvs in echipa .

Al treilea meniu Manage website deasemenea la acest moment este de mai putin interes , dar in mare are cam aceleasi intrebuintari ca si primul meniu (upgrade order).

Shop – cumparati diverse produse , servicii , comanda suplimentara de produse mandura , sau alte obiecte , pahare , carti de vizita , bratari etc .

Updates – stiri

Support – intrebari , nelamuriri , sugestii , reclamatii etc . (engleza deocamdata )